Op WinTickets.nl kun jij Tickets winnen voor de meest uiteenlopende evenementen!

Je kiest het evenement uit waar jij Tickets voor wil winnen en je klikt op "Win Tickets". Je krijgt daarna een pagina met informatie over het evenement, bijvoorbeeld een concert, waar jij kaarten voor wil winnen.

Op die pagina staat een vraag die over het evenement gaat. Je krijgt dan 3 antwoorden te zien waaruit jij kan kiezen. Kies hier het juiste antwoord!!

Volg de instructies op de pagina en stuur het juiste antwoord per sms naar onze wincomputer. Je krijgt dan automatisch een berichtje terug met jouw unieke en persoonlijke lotnummer. Met dit lotnummer maak je kans op de gekozen tickets. 

Daarna ontvang je een berichtje met de volgende vraag erin. Geef je hier ook het juiste antwoord op dan ontvang je nog een lotnummer en maak je nog meer kans op de kaarten!

Als je alle vragen hebt gespeeld ontvang je van ons een berichtje dat je alle lotnummers ontvangen hebt. Indien je niet alle vragen wilt spelen kun je dit eenvoudig doen door geen antwoord op de gestelde vraag te geven.

WinTickets.nl is GEEN abonnementsdienst. Je zit dus NERGENS aan vast en je speelt alleen mee indien je de vragen zelf per sms beantwoord. Je antwoord naar ons smsen kost je niks extra, je ontvangt van ons maximaal 2 berichtjes terug van 70 cent per ingestuurd antwoord. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een hoge telefoonrekening.

Indien je de vraag niet beantwoord behoud je het aantal lotnummers wat je verzamelt hebt en daarmee maak jij kans op de tickets. Hoe meer lotnummers je hebt, hoe meer kans je maakt op de kaarten.

Wij nemen contact op met de winnaars van de tickets en zullen de uitslag ook publiceren op http://www.facebook.com/winticketsNL.

Kijk ook eens naar filmpjes, foto's en telefoongesprekken die wij hadden met voorgaande winnaars: http://www.wintickets.nl/winnaars.html

Veel Win plezier gewenst!

WinTickets.nl