Kaarten voor One Direction winnen!

One Direction prijsvraag! Op WinTickets.nl vindt je alles over One Direction prijsvragen, kijk hieronder en doe mee! One Direction, ook wel bekend als 1D, is een wereldberoemde jongensband uit Groot-Brittannië. De boyband bestaat uit vijf leden: Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles. De groep is ontstaan nadat ze mee hadden gedaan aan de populair tv show en talentenjacht X-Factor. Sindsdien gaat het geweldig met de jongens en zijn over de hele wereld razend populair.

Wil jij naar One Direction?

Meld je hier aan:One Direction

Check Niall's selfie tijden repetities

selfie Niall Horan

Tijdens de repetities van One Direction voor hun gigantische On The Road Again Tour nam Niall even een fraaie selfie met de overige bandleden. In de foto zie je Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomilson, Niall Horan en Liam Payne poseren terwijl ze het naar hun zin hebben tijdens het oefenen voor de kick off van de OTRA tour!

Bekijk de selfie van 1D

Zayn Malik heeft nieuwe look

Zayn Maliks nieuwe look

Superhunk Zayn Malik van One Direction is naar de kapper geweest en de hele wereld mag het weten! Zayn is superblij met zijn nieuwe look en postte een selfie op Twitter, wat er toen gebeurde.. Twitter ontplofte!! Directioners over de hele wereld gaven hun mening over het nieuwe kapsel van Zayn. 

Lees meer over Zayn zn kapsel

One Direction reist afzonderlijk

One Direction 2015

One Direction vliegt afzonderlijk van  elkaar naar los Angeles, wat is er aan de hand? Door gedoe met de douane duurde het even voordat de heren van One Direction over de Atlantische Oceaan konden vliegen om hun wereldtournee in LA voor te gaan bereiden, ook al waren ze allen vroeg vertrokken, apart van elkaar. De leden van One Direction zijn naar Los Angeles vertrokken om zich voor het wereldtournee voor te gaan bereiden, maar ze vlogen apart van elkaar!

One Direction uit elkaar?

Harry schrijft nummer met Meghan Trainor!

Harry Styles en Meghan Trainor

Meghan Trainor: Samen met Harry Styles schrijven was ongelooflijk! De geruchten die er al een tijde waren over het samenwerken aan een nummer van One Direction lid Harry Styles en Meghan Trainor zijn door laatstgenoemde bevestigd.

Lees verder

Gratis kans op kaartjes van One Direction

one direction kaartjes

Wil jij gratis kans maken op kaartjes voor One Direction? Dinsdag 30 december 2014 geven wij in samenwerking met Diamond Radio gratis lotnummers weg! Lees verder voor instructies hoe je een gratis kans kunt bemachtigen!

Ja, ik wil meer weten!

One Direction wint op AMA's

one direction

BAM!! Onze vrienden van One Direction hebben maandagnacht even flink huisgehouden op de American Music Awards! Ze hebben daar iedereen even laten zien wie de baas is, ze wonnen maar liefst DRIE awards, waaronder die van artiest van het jaar! Een andere grote winnaar was Katy Perry. De jongens van 1D waren super excited toen ze de awards kregen!

One Direction wint 3 awards

Zayn boos op today show host!

zayn malik

One Direction is bezig hun nieuwe album FOUR te promoten en was te gast bij de Today Show van Matt Lauer in Orlando (Verenigde Staten). De presentator vroeg de overige leden van de band waar Zayn was. Hij deed dit echter op een zeer bijzondere en kwetsende manier, iets wat hem door Zayn Malik zelf niet in dank werd afgenomen. 

Wat vroeg Matt aan Zayn? Lees hier verder!

One Direction gast bij RTL late night

one direction

Nial Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson komen in december naar Nederland en geven dan een live (!) interview bij RTL late night. Dit werd maandag 17 november bekend bij RTL late night, nadat een van de leden van One Direction in een videoboodschap vertelde dat ze bij Humberto Tan gaan aanschuiven tijdens zijn dagelijkse talkshow.  

Meer over het bezoek van One Direction

De bandleden van One Direction

Louis Tomlinson

Louis William Tomlinson wordt op 24 december 1991 in Doncasterm South Yorkshire in Engeland geboren. Zijn ouders Johannah Poulston en Troy Austin zijn toen Louis nog jong was gescheiden. Louis Tomlinson draagt de achternaam van zijn stiefvader, Mark Tomlinson. Louis heeft vijf jongere halfzusjes, waarvan er twee als baby´s in de serie Fat Friends hebben meegespeeld. In dezelfde serie speelde Louis Tomlinson ook mee als figurant. Na de serie ging Louis naar een toneelschool in Barnsley. Hij wist een klein rolletje in de ITV-1 film 'If I Had You' te bemachtigen en ook krijgt hij een rol in de BBC dramaserie 'Waterloo Road'. Hij ging voorheen naar de Hall Cross School, wat een staatsschool is en was ook een leerling op de Hayfield Highschool. Louis Tomlinson geeft toe dat jij het eerste jaar op Hayfield Highschool niet haalde en het op de Hall Cross School heeft overgedaan.

Niall Horan

Niall Horan is op 13 september 1993 geboren in het plaatsje Mulligar, in Westmeath te Ierland. Daarmee is hij het enige bandlid van One Direction die uit Ierland afkomstig is. Zijn ouders zijn Maura Gallagher en Bobby Horan. Ook heeft Niall een oudere broer, Greg. Ijn ouders zijn, - net als die van Louis Tomlinson – gescheiden. Dit gebeurde toen Niall Horan vijf jaar oud was. Hij en zijn broer Greg woonden een tijdje over en weer bij hun moeder en dan weer hun vader, maar ze besloten uiteindelijk om bij hun vader in Mulligar te gaan wonen. Niall ging naar een christelijke jongensschool, Coláiste Mhuire en zat in het schoolkoor, waarmee hij jaarlijks rond kerstmis optrad.

Voor X Factor in zijn leven kwam, trad hij in Ierland in bijvoorbeeld het voorprogramma van Lloyd Daniels in Dublin op. Horan speelt al vanaf zijn kindertijd gitaar en is een groot fan van swing muziek en Frank Sinatra, Michael Bublé, Dean Martin en The Eagles, Bon Jovi en the Script, omdat hij ook van rock muziek houdt.

Liam Payne

Liam Payne, geboren in Wolverhampton in de West Midlands te Engeland op 29 augustus 1993 is een kind van Keron En Geoff Payne. Ook heeft hij twee grotere zussen, Nicola en Ruth. Tot zijn vierde werd Liam met regelmaat in het ziekenhuis getest en onderzocht, omdat bleek dat één van zijn nieren niet alleen beschadigd was maar ook niet goed functioneerde. Om de pijn tegen te gaan kreeg Liam iedere ochtend en avond 32 injecties in zijn arm. Hij was op school als leerling enorm met sporten betrokken.

Op de middelbare school werd Liam veel gepest en daarom nam hij op zijn twaalfde jaar ook bokslessen. Hij ging naar the City of Wolverhampton College, waar hij muziektechnologie studeerde. Zijn eerste grote optreden was voor 26.000 bezoekers tijdens een wedstrijd van voetbalclub the Wolverhampton Wanderers. In 2008, toen Liam Payne 14 jaar oud was, deed hij auditie voor X Factor. Dit was het vijfde seizoen en hierin bereikte hij de “Judges' House”, maar Simon Cowell vond dat hij er nog niet helemaal klaar voor was en zei dat hij twee jaar later maar weer terug moest komen. Liam aanschouwt Justin Timberlake als één van zijn grootste invloeden wat betreft de muziek en ook krijgt hij veel inspiraties van de optredens van voormalig Take That lid Gary Barlow.

Zayne Malik

Zijn volledige naam is Zaine Javadd Malik, maar men noemt hem Zayne en hij is geboren op 12 januari 1993 in West Lane Baildon, te Bradford in Engeland. Hij is in het ziekenhuis in Bradford (het Saint Luke) te wereld gekomen zijn vader heet Yasser en is van Brits - Pakistaanse afkomst. Zijn moeder heet Tricia en is gewoon van Britse komaf. Doniya is zijn oudere zus en ook heeft hij nog twee jongere zusjes, genaamd Walliyha en Safaa. Opgroeien deed Zayne in East Bowling, waar hij naar de Lower Fields lagere school ging. Daarna ging hij naar de Tong middelbare school, wat een staatsschool is. Hij paste niet bij zijn twee voormalige scholen, alleen vanwege zijn gemengde afkomst. Volgens eigen zeggen voelde hij zich een heel stuk beter nadat hij en zijn zus van scholen waren gewisseld. Toen hij nazijn twaalfde op die andere school kwam, begon hij zich steeds beter en uiteindelijk ook trots op zijn uiterlijk te voelen.

Harry Styles

Harry Edward Styles werd op 1 februari 1994 geboren in Holmes Chapel, Cheshire Engeland. Toen Harry zeven was, gingen zijn ouders Anne Cox en De Styles scheiden. Zijn moeder is later met een andere man in het huwelijksbootje getreden. Ook heeft Harry nog een oudere zus, Gemma.

Harry Styles is de leadzanger van de band White Eskimo geweest. Met deze band heeft hij één keer aan de Battle of the Bands Competition meegedaan. Meer was ook niet nodig, want ze wonnen deze competitie dan ook meteen. Toen Harry nog een klein kind was, hield hij er al van om te zingen. Zelf zegt hij dat Elvis Presley zijn grootste muzikale invloed is, maar ook Foster the People en Coldplay hebben veel invloed op zijn creatieve muzikale carrière.

Eerst hebben alle jongens het als solo artiesten geprobeerd. In 2010 probeerden ze allemaal door de voorrondes van X-Factor te komen, allen met solo-acts. Ze gingen allemaal door naar het Bootcamp, waar ze samen werden gevoegd, waarmee het vijftal het heel erg ver schopt en ze weten het uiteindelijk zo ver te schoppen dat ze als derde eindigen.

1D komt voor het eerst in de media – op vrij breed uitgemeten wijze – doordat hun niet uitgebrachte single 'Forever Young' uitlekt. Als One Direction X-Factor daadwerkelijk zouden hebben gewonnen, zouden ze deze singel hebben uitgebracht.

Maar, uiteindelijk komen de heren natuurlijk wel met een eerste single. Deze heet 'What Makes You Beautiful'. De single van One Direction komt op 11 september uit en slaat in als een bom. In Groot-Brittannië staat de single meteen op nummer 1. Daarbij wordt hun single ook nog eens uitgeroepen tot 'Fastest selling single of 2011'. Het begint dus meteen goed voor de jongens van 1D. Al snel daarna verschijnt ook hun tweede single, 'Gotta Be You' genaamd. De jonge heren timmeren duidelijk hard aan de weg.

Uiteindelijk zal dan ook het eerste album van One Direction op de markt komen. Dit album draagt de naam 'Up all Night'. Bij het uitbrengen van hun eerste album, plant de boy band meteen een tour die hen door Engeland en Ierland zal brengen. Kort daarna zal er een tour door Amerika volgen, die de boyband in maart en april volbrengt,?

Het succes van One Direction zorgt niet alleen voor een enorme schare fans, ook valt de groep jongens hiermee in de prijzen. Op 12 februari 2012 wint One Direction een Brit Award voor hun debuutsingle ´What Makes You Beautiful´. Daar blijft het niet bij, want de jongens van 1D schrijven ook nog eens historie door met hun album Up all Night in de Verenigde Staten op nummer 1 binnen te komen. Dat is echt historie schrijven, aangezien dat geen enkele Britse act voor hen gelukt is. Door deze prestatie van formaat zijn de jongens van 1D een echte wereldberoemde boyband geworden.

Op 12 november 2012 brengt jongensgroep One Direction het tweede Album uit. De eerste single van ´Take me Home´, zoals het album heet, is ´Live while you´re young´, welke op 30 september van dat jaar wordt uitgebracht. 2012 levert 1D nog ene prijs op. In Duitsland winnen ze namelijk op 22 november de Bambi 2012 in de categorie Pop International.

Binnenkort komt er een concertfilm van One Direction uit. Deze heet 'Where We Are' en zal in het weekend van 11 en 12 oktober exclusief in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Deze film duurt 75 minuten en is opgenomen in Milaan. Ook bevat de film circa 15 minuten extra beeldmateriaal van de jongens, wat nog nooit eerder vertoond is.