The Script nieuws

Nieuws

The Script is een Ierse softrockband uit Dublin, die al verschillende grote hits op hun naam hebben staan, sinds ze in 2008 hun debuutalbum 'The Script' uit hebben gebracht. Hun debuutsingle 'We Cry' was een behoorlijk hit, maar de tweede single had meer succes. 'The Man Who Can't Be Moved' bereikte veel meer landen in Europa en kwam in de hitlijsten in Spanje, Nederland en Duitsland te staan. Op radio 538 werd het zelfs de alarmschijf.

Van hun tweede album komt de single 'For The First Time' op nummer 1 in Ierland binnen. In Engeland is het iets minder goed nieuws want daar blijft de single op de vijfde plaats hangen, wat natuurlijk niet slecht is. Bij ons in Nederland komt de plaat niet hoger dan nummer 16 in de Top 40.

Als het 2009 is wint The Script een prijs. De European Border Breakers Award. Een prijs voor bands in Europa die in het jaar voor hun debuut in het buitenland door zijn gebroken. The Script is hierna echt gearriveerd.

Hun nieuwste album is inmiddels uit en het heet 'No Sound Without Silence'. Wij van WinTickets.nl zullen je regelmatig van updates over dit album voorzien. Ook alle optredens, agenda's en overig nieuws kun je bij WinTickets lezen.

Momenteel is The Script over de hele wereld aan het touren, waar ze alle zalen ongetwijfeld zullen gaan uitverkopen. Deze jonge band zal ons keer op keer met wereldhits doen verbazen. Met hits als 'Hall Of Fame' en 'Breakeven' al op zak, staat ons ongetwijfeld nog veel mooi werk van de band uit Ierland te wachten. Als je tickets wilt winnen voor hun concerten in Nederland, kom dan regelmatig bij ons terug. Misschien maak jij dan wel kans op het winnen van kaarten. Dit kan natuurlijk alleen bij WinTickets.nl