Taylor Swift nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws over Taylor Swift? Zoek dan niet verder. Op WinTickets.nl vind je alle nieuwtjes over de met prijzen overladen zangeres Taylor Swift. Taylor Swift is een Amerikaanse zangeres, muzikante, songwriter en actrice. Hier vind je het laatste nieuws en updates die er over Taylor Swift te vinden zijn. Ook kun je door onze archieven gaan om nog meer nieuws en feiten over deze ras artieste te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Weten wanneer Taylor Swift een concert in Nederland gaat geven? Alles wat je maar over haar wilt weten vind je hier op WinTickets.nl, dé plek waar je als fan van Taylor Swift helemaal op de hoogte blijft.

Nieuws

Taylor Swift is een wereldberoemde popzangeres, die ooit haar zangcarrière als country zangeres begonnen is. Op jonge leeftijd trok Taylor Swift zich heel erg vaak terug op haar kamertje omdat ze op school veel gepest werd. Op dat kamertje schreef ze flink van zich af. Ze schreef vele gedichten en zelfs een 300 pagina's tellende roman. Vanuit de kersenbomenkwekerij in Pennsylvania vertrok het gehele gezin toen Taylor 14 jaar oud was naar Nashville, om haar muziek carrière een boost te geven.

Ze is een enorm veelzijdig talent, want naast zingen, wat haar uiteraard enorm goed afgaat, bespeelt ze ook verschillende instrumenten, namelijk de piano, de gitaar, banjo en ukelele. Maar ze is niet alleen bekend om haar grote talent als zangeres. Taylor doet ook behoorlijk wat acteerwerk en hoewel deze carrière niet zo groots en meespelend is als haar muziek carrière, toch is hij het benoemen meer dan waard. Zo heeft ze in verschillende series en films meegespeeld. In 2014 speelde ze nog de rol van Rosemary in de film 'The Giver', waarin ze samen met grote namen als Meryl Streep en Jeff Bridges speelde. De film was een groot succes, hoewel Taylor helaas geen enorm grote rol in de film speelde. En natuurlijk moeten we niet vergeten dat Taylor Swift ook meewerkte aan de soundtrack voor de enorm succesvolle film 'The Hunger Games'.

In 2007 kwam dan uiteindelijk haar debuutalbum, dat de naam 'Taylor Swift' droeg. Het nummer 'Our Song' was daarvan toch wel de grootste hit. Inmiddels is in 2014 haar vijfde album alweer gerealiseerd. Dit album liep dan ook meteen als een trein. Binnen vier dagen werd het album '1989' maar liefst 1,2 miljoen keer verkocht. Een leuk feitje over de naam van het album is dat het refereert naar haar geboortejaar.

Er wordt veel over Taylor Swift gesproken en niet altijd in positieve zin. En dat is jammer, want een popartieste met haar looks en talent heeft dat absoluut niet verdiend. Alle negatieve berichtgevingen worden door Taylor in het nummer 'Shake It Off' bezongen en ook hoe ze werkelijk is en hoe ze er uiteindelijk mee omgaat. De nieuwste single van haar laatste album heet 'Style', waarvan de video zijn debuut maakte in het populaire Amerikaanse programma 'Good Morning America', op 13 februari 2015 om precies te zijn. In maart van 2015 zal Taylor Swift samen met haar beste vriendin Karlie Kloss op de cover van Vogue Magazine te zien zijn. Wederom een behoorlijke prestatie waar Taylor Swift enorm trots op mag zijn.

2015 is het jaar waarin Taylor Swift aan 'The 1989 World Tour' zal beginnen. En deze komt ook naar Nederland. Op 21 juni 2015 kun je Taylor in de Ziggo Dome te Amsterdam bewonderen. Uiteraard raden wij je aan om WinTickets.nl hiervoor nauwkeurig in de gaten te houden, zodat je hier volledig van op de hoogte kunt blijven.