Selena Gomez nieuws

Nieuws

Selena Gomez is een veelzijdige artieste. Naast een geweldige carrière als actrice en zangeres is ze ook stemacteur en sinds 2008 ambassadeur voor UNICEF, waarmee ze meteen de jongste ambassadeur voor UNICEF ooit is. Hiervoor is ze veel op reis en houdt ze veel campagnes.

Haar eerste grote televisieshow was 'Barney and Friends' waarin ze meerdere liedjes ten gehore bracht. Tijdens de opnames van deze show ontmoette Selena een van haar beste vriendinnen, Demi Lovato. Sinds 2010 heeft Selena Gomez haar eigen kledinglijn 'Dram Out Loud'. Overigens kennen we Selena ook van haar rol in de serie 'Wizards of waverly Place', een Disney Channel Original serie. Hierin speelde ze meteen ook de hoofdrol als Alex Russo. Haar echte ontdekking was dan ook tijdens haar audities voor Disney Channel. Overigens speelde Selena daarnaast een aantal gastrollen in series als 'Hannah Montana' en 'The Suite Life of Zack and Cody'.

In 2011 stopt Selena met de rol als Alex Russo, maar blijft ze wel lid van Disney Channel door haar verbintenis met platenmaatschappij Hollywood Records. Selena Gomez wil wel zingen, maar zegt niet echt van plan te zijn om een solo carrière te beginnen. Ze wil een band achter zich hebben staan. En zo ontstaat Selena Gomez & the Scene. In deze opzet brengt Selena drie studioalbums uit: 'Kiss & Tell', 'A Year Without Rain' en 'When The Sun Goes Down'.

Hierna kondigde Selena Gomez aan een jaartje met muziek te stoppen om zich meer op het maken van films te kunnen richten. Uiteindelijk kondigde ze in de zomer van 2012 aan snel aan haar vierde album te gaan beginnen, die dan ook op 19 juli 2013 uitkwam.

Selena heeft een aantal relaties in haar leven, waarvan die met Justin Bieber de meest bekende is – of misschien wel de meest beruchte. Momenteel heeft ze een relatie met DJ Zedd, althans zo luidden de geruchten. In ieder geval zit Selena Gomez niet stil, zowel op het relationele vlak als dat van de muziek.

Momenteel is het album 'For You' via iTunes te downloaden. De nieuwste single van dit album heet 'The Heart Wants What It Wants'. Maar het is ongetwijfeld dat er snel meer nummers van haar uit zullen komen.

Houd WinTickets.nl nauwlettend in de gaten voor al het nieuws, concerten, de laatste updates en meer over Selena Gomez.