One Direction nieuws

One Direction is een wereldberoemde boyband, bestaande uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson. In 2010 deden de jongens allen individueel mee aan X Factor, maar geen van hen ging door naar de categorie jongens. Jurylid Nicole Scherzinger liet ze uiteindelijk wel doorgaan, maar dan als groep.Dat was goed nieuws voor de jongens. Met coach Simon Cowell waren ze na vier weken de laatste groep in zijn categorie dis overbleef. Uiteindelijk eindigde One Direction als derde, een hele prestatie voor een groep die anders nooit had bestaan. Na het programma bracht de boyband het nummer 'Forver Young' uit, wat ze anders na het winnen van de finale uit zouden hebben gebracht. Meer van dit soort feiten kun je trouwens op de nieuwspagina over 1D op WinTickets.nl lezen.

One Direction bracht verschillende platen uit en de een was nog succesvoller dan de ander. In 2011 bracht de band het album 'Up All Night' uit en in 2012 volgde hun tweede album met de titel 'Take me Home'. Een jaar later volgde 'Midnight Memories' en in 2014 kwam hun nieuwste album uit, 'Four'. Op dit moment zijn de mannen van One Direction op wereldtournee. Ze komen in onder andere Amerika, Afrika en Azië en ook Europa. Om meer over hun concertagenda te weten en om in de gaten te houden waar ze op dit moment aan het optreden zijn, dan kun je hier op de nieuwspagina van WinTickets.nl alle informatie vinden.

Er gaan trouwens ook een heleboel geruchten over 1D rond. Vooral over Harry Styles en Louis Tomlinson. De twee zouden verliefd op elkaar zijn maar dit verborgen houden. Of dit nieuws echt waar is? Misschien kun je het hier in een van onze vele berichten lezen. In ieder geval houdt het de vele fans voldoende bezig. De mannen hebben het in ieder geval heel erg leuk met elkaar en bij ieder optreden spat de energie er weer van af. Het is niet voor niets de grootste boyband van deze tijd – en misschien wel van aller tijden.

Als je meer wilt weten over One Direction, zoals de laatste nieuwtjes, en als je complete updates over de jongens en hun concertagenda wilt krijgen, hou dan het nieuws op WinTickets.nl in de gaten!