Nicki Minaj nieuws

Nieuws

Nicki Minaj werd op 8 december 1982 geboren als Onika Tanya Maraj in Port of Spain en is inmiddels wereldberoemd als rapper, zangeres, songwriter en ook televisiepersoonlijkheid. Vanaf het jaar 2004 brengt Nicki drie mixtapes uit: 'Playtime Is Over', 'Sucka Free' en 'Beam Me Up Scotty'. In 2009 wordt Nicki ontdekte door de Amerikaanse rapper Lil Wayne, die haar meteen een platencontract laat tekenen. Dit bij zijn eigen label Young Money entertainment, wat op zijn beurt weer onderdeel van het welbekende Motown is. Het was zijn bedoeling dat Nicki Minaj het nieuwste gezicht van zijn label zou worden. Het is november 2010 als Nicki haar debuutalbum 'Pink Friday' uitbrengt.

Het album komt op de tweede plek in de Amerikaanse hitlijsten binnen en haalt zelfs platina. Als je meer nieuws over de albums van Nicki Minaj wilt lezen dan moet je deze nieuwspagina van WinTickets.nl even verder door gaan lezen.

Toen Nicki opgroeide zag ze veel vrouwen dingen op seksueel gebied doen en zo dacht ze dat zij dat ook moest doen. Ze zegt zelf dat dit de reden is waarom ze zoveel met sex geassocieerd wordt. Ze dacht zelfs dat sexy zijn essentieel voor succes was. Gelukkig heeft ze inmiddels wel geleerd dat dit helemaal niet hoeft, hoewel veel van haar videoclips nog steeds bijzonder uitdagend zijn en ook vaak stof op doen waaien, maar meer over dat nieuws is op deze pagina te vinden, net als verdere updates wat haar videoclips betreft.

Haar nieuwste album is in 2014 uitgekomen en heet 'The Pink Print'. Onder diezelfde naam is Nicki Minaj momenteel aan het touren en ook zal ze Nederland aan gaan doen. Wil je updates over haar touragenda? Houd dan WinTickets.nl in de gaten. Zo kom je er ook achter of er misschien leuke prijsvragen over haar concert in de Ziggo Dome te Amsterdam zijn.

Hoewel Nicki Minaj erg lichamelijk overkomt, is ze meer dan dat. Het is een talentvolle artieste waarvan wij hopelijk nog heel veel jaren mogen genieten. Als er updates over Nicki Minaj zijn, dan lees je ze natuurlijk op WinTickets.nl!