Miley Cyrus nieuws

Miley Cyrus is een meer dan opvallende wereldster die op 23 november 1992 in Nashville Tennessee werd geboren. Ze is de dochter van country zanger Billy Ray Cyrus, maar maakt zelf geen country muziek meer, in het begin van haar zangcarrière nog wel. Ze is een echte diva als het gaat om popmuziek, maar ook R&B, hiphop, rock zijn haar absoluut niet vreemd. Ze kan uiteraard zingen en bespeelt zelf ook piano en gitaar. Ze is het product van het welbekende Disney Channel, waar ze de hoofdrol in het immens populaire Hannah Montana speelde. Daarin speelde ze een popster die een dubbelleven leidde. In de serie werd er ook gezongen en als Hannah Montana heeft Miley ook een aantal nummers uitgebracht, Uiteindelijk is ze als Miley Cyrus verder gegaan.

Haar eerste studio album kwam in 2007 uit, nog niet zo heel erg lang geleden. Dit album werd in de Verenigde staten meer dan 3 miljoen keer verkocht, mede doordat het als soundtrack voor 'Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus' werd gebruikt. Uiteraard brengt ze nog meer albums uit. Nieuws daarover en over meerdere onderwerpen kun je hier op WinTickets.nl vinden.

Het moment breekt uiteindelijk aan dat Miley van kindsterretje naar volwassen popster overgaat. Dat gebeurde in 2010 met haar derde album 'Can't Be Tamed' wat een wat meer danceachtig geluid heeft. Na het uitbrengen en promoten van dit album wilde Miley Cyrus zich meer op haar acteren gaan richten. Ze speelde in twee films, 'LOL' en 'So Undercover'.

Met haar vierde album 'Bangerz' lijkt Miley voor de buitenwereld helemaal losgeslagen. Zo zien we haar ook tijdens de MTV Video Music Awards van 2013 en controversieel optreden geven, waardoor haar muziek en gedrag veel in de media terecht komt. Dat soort nieuwsfeiten en updates over Miley Cyrus hebben we hier op WinTickets.nl al eerder besproken. Je kunt dat en het allerlaatste nieuws gewoon teruglezen.

Wil je up-to-date blijven over de touragenda van Miley Cyrus? WinTickets.nl zit er voor je bovenop. Voor prijsvragen en andere updates is het slim om ons regelmatig te bezoeken!