Katy Perry nieuws

Katy Perry is een wereldberoemde popzangeres die bekend is van hits als 'Firework' en 'Roar'.

Toen Katy Perry nog niet zo beroemd was als tegenwoordig, speelde ze in de videoclip van Gym Class Heroes 'Cupids Stronghold' het derde vriendinnetje van de zanger Travie McCoy, waar ze in het echt overigens ook een relatie mee had.

In eerste instantie werd Perry bekend onder haar echte naam, namelijk Katy Hudson. Onder die naam bracht ze in 2001 een gospel album uit. Omdat veel mensen haar met actrice Kate Hudson gingen verwarren, nam ze alsnog de een artiestennaam aan. Katy Perry was geboren.

Aan het einde van 2007 bracht ze de EP 'Ur So Gay' uit. Mensen waren daar zowel lovend als kritisch over. Katy Perry kreeg vooral kritiek over haar zogenaamde homofobie, nieuws wat je niet overal kunt lezen, maar wel op WinTickets.nl. Madonna bestempelde het nummer als haar favoriete nummer van dat moment, iets wat de carrière van Katy natuurlijk geen windeieren legde.

In 2008 brak Katy Perry definitief door. Het nummer 'I Kissed A Girl' is een enorme hit en het stond zelfs op nummer 1 in meer dan 20 landen. Met ditzelfde nummer brak Katy Perry ook in Nederland en België door.

Een nieuwtje is het misschien niet, maar Katy Perry verzorgde ook de stem van Smurfin in de film 'De Smurfen 2'. Ook speelde ze een kleien rol in de Amerikaanse Sesamstraat, waar ze samen met Elmo het nummer 'Hot N Cold' zong. Daarna was ze ook nog in 2011 in een reclame van Adidas te zien, wat tot op heden al haar acteerwerk is geweest. Als er updates over haar acteren zijn, dan kun je dat uiteraard op deze nieuwspagina lezen.

In 2015 verzorgde Katy Perry het optreden tijdens Half Time van de Super Bowl XLIX, waar ze samen met Lenny Kravitz optrad en als verrassing Missy Elliot haar comeback liet maken.

Momenteel is Katy Perry druk bezig met haar Prismatic World Tour en alles wat daarbij komt kijken. Als je updates over haar tournee of andere optredens wilt volgen, kom dan regelmatig naar de nieuwspagina van WinTickets.nl terug. Ook zullen wij al het overige Katy Perry nieuws brengen.