Enrique Iglesias nieuws

Nieuws

Het is 8 mei 1975 als Enrique Iglesias in Madrid ter wereld komt. Hij is de zoon van de wereldberoemde zanger Julio Iglesias, die in zijn tijd al menig vrouwenhart sneller deed kloppen, iets wat zijn zoon tegenwoordig ook doet. Zijn carrière als zanger begon al in 1995, toen hij zijn debuutalbum ‘Enrique Iglesias’ uitbracht. In ons land bereikte de plaat de 76ste positie. Het was geen hoogvlieger, maar Enrique timmerde hard aan de weg. Er volgden nog meer albums en naarmate hij bekender aan het worden was, des te hoger werden de noteringen.

Op deze nieuwspagina kun je alle updates en nieuwtjes over Enrique Iglesias lezen. Dingen als zijn in 2002 begonnen relatie met tennisster Anna Koernikova . de twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de videoclip voor het nummer ‘Escape’. Het blijkt een langdurige relatie te worden. Het nieuws dat de twee uit elkaar gaan komt uiteindelijk pas in oktober van 2014. Er gingen geruchten dat de break up een grap van het stel zelf was. In zowel 2002 als 2007 geeft Enrique optredens in Ahoy. Als je op de hoogte wilt blijven van wanneer Iglesias weer naar Nederland komt, dan moet je deze pagina goed in de gaten houden. WinTickets.nl heeft dan misschien wel een mooie prijsvraag voor je in petto.

Ook heeft Enrique, net als zijn vader in de jaren 70 en 80, een aantal nummers in het Frans uitgebracht. In november 2014 komt het album ‘Sex And Love’ uit en op 18 november gaf Enrique Iglesias een optreden in Amsterdam ter promotie van dit nieuwe album.

Momenteel is er de Enrique – Pitbull tour, die hij samen met de bekende artiest volbrengt.

Enrique Iglesias treedt op geweldige wijze in de voetsporen van zijn vader. Laten we hopen dat we nog jaren van zijn mooie muziek mogen genieten. Al het nieuws wat er verder nog over Enrique Iglesias uitkomt weet je vanaf vandaag altijd te vinden. Waar? Bij WinTickets.nl natuurlijk!