De Efteling nieuws

Nieuws

De Efteling bij Kaatsheuvel is qua oppervlakte en bezoekersaantallen het grootste attractiepark van Nederland. De officiƫle openingsdatum van het park die wordt aangehouden is 31 mei 1952. Maar het is niets nieuws voor echte fans als we vertellen dat de geschiedenis van de Efteling verder teruggaat, helemaal tot de jaren 30 van de vorige eeuw. Toen werd er namelijk op de plek waar de Efteling nu is, een sport- en wandelpark geopend.

De Efteling was eerder bedoeld voor ouders met kinderen tot een jaar of 12, maar inmiddels heeft het park zich ontzettend ontwikkeld en is het een echt themapark voor alle leeftijden geworden, waarover regelmatig iets nieuws over te lezen is, omdat er een artiest op gaat treden die veel publiek trekt. Dit soort nieuwsartikelen kun je hier op WinTickets.nl overigens wel terugvinden. Daar waar het eerst een echt natuurpark was met een theehuis, speeltuin en roeivijvers, zijn er nu wildwaterbanen, achtbanen en nog veel meer dingen te vinden die publiek van alle leeftijden trekken. Ook zijn er veel kortingen voor de Efteling. Op deze nieuwspagina heb je vast al wel wat updates over verschillende kortingen voorbij zien komen. Zo niet, houd de pagina dan goed in de gaten!

Naast het park is er tegenwoordig in "De wereld van de Efteling" ook het Efteling Hotel, het Efteling Theater, het Efteling Golf park en het vakantiepark Bosrijk. Overigens bestaan er nog meer plannen voor uitbreiding.

Onlangs bracht de Efteling het nieuws over een spectaculaire nieuwe achtbaan, die als alles goed gaat in de zomer van 2015 open zal gaan. Hierbij moet je denken aan een vrije val van bijna veertig meter, een halve looping gevolgd door een kurkentrekker, een heuvel en een ontzettend scherpe horizontale spiraal. Als er meet updates of nieuws over deze achtbaan komt, dan kun je het hier op WinTickets.nl lezen, net als alle andere nieuwsfeiten over attractiepark de Efteling.