Toppers nieuws

Nieuws

De Toppers is een gelegenheidsformatie die ieder jaar bij elkaar komt om een aantal concerten te geven. De Toppers bestaan momenteel uit René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. In zijn plaats stond in de originele Toppers samenstelling Gordon. Die is door verschillende ruzies bij de groep weggegaan, weer teruggekomen om later weer te vertrekken. Ook Gerard Joling is al een keer vertrokken tijdens een heftige ruzie tussen hem en Gordon, maar over dat soort nieuwtjes moet je even de andere nieuwsartikelen voer De Toppers op WinTickets.nl lezen.

Ze zijn zelfs met zijn vieren geweest, maar in de samenstelling van nu lijken de De Toppers voorlopig door te gaan. De concerten van De Toppers, waarover je het allerlaatste nieuws op WinTickets.nl kunt vinden, zijn altijd uitverkocht. Tijdens deze concerten – die in 2005 begonnen – brengen de heren een aantal medleys van bekende liedjes van andere artiesten maar ook van zichzelf ten gehore. Ieder jaar zijn er ook gastoptredens. Een aantal namen die door de jaren heen met De Toppers hebben meegedaan zijn: Rob de Nijs, Jan Smit, Najib Amhali, Frans Bauer en 2 Unlimited.

Ook is er ieder jaar een thema rond de optredens. Zo moeten de bezoekers zich bijvoorbeeld helemaal in het wit kleden, of juist in kleuren, allerlei verschillende thema"s bij de shows aan zullen sluiten.

In 2009 deden de Toppers mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer "Shine" dat door het publiek gekozen werd en door Gordon – die toen nog bij de Toppers zat, was geschreven. Tijdens de tweede halve finale kregen ze slechts 11c punten: 1 van Denemarken en 10 van Albanië. Helaas bereikten ze hiermee slechts de zeventiende plaats terwijl de negende plaats nodig was om een ticket naar de finale te krijgen.

Wil jij op de hoogte van De Toppers blijven en updates ontvangen over de concerten, het thema en of ze zijn uitverkocht? WinTickets.nl zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte blijft.