Ariana Grande nieuws

Nieuws

Ariana Grande is bekend als actrice en zangeres. Ze komt uit Boca Raton in Florida en is geboren op 26 juni 1993. We kennen haar acteertalenten vooral van de serie 'Victorious' en later van de spin-off 'Sam & Cat'. In beide series speelde ze de rol van Cat Valentine. In de serie 'Victorious' zong Ariana ook al dus konden haar fans haar enorme zangtalent al snel ontdekken. Haar acteertalent begon overigens in de Broadway musical 13, waar ze de rol van Charlotte op zich nam. Zingen zit bij Ariana Grande duidelijk in het bloed, want op Youtube covert ze nummer van onder andere Bruno Mars (Grenade) en Adele (Rolling in the Deep).

In 2011 bracht ze dan uiteindelijk haar eerste echte single uit, genaamd 'Put Your Hearts Up'. Daarna duurde het een tijdje voordat haar tweede single uitkwam. Dit gebeurde namelijk pas op 26 maart 2013. Dit nummer heet 'The Way' en dat betekende ook meteen haar echte doorbraak, vooral in Amerika. Begin december 2013 verscheen dan ook haar debuutalbum 'Yours Truly'.

In 2014 verscheen haar volgende nieuwe single. Deze heet 'Problem' en is in samenwerking met Iggy Azalea tot stand gekomen. En uiteraard kennen we het nummer 'Bang Bang' wat ze samen met Nicki Minaj en Jessie J uitbracht. Even een leuk feitje: Dit nummer is alleen op de luxe-editie van het album 'My Everything' verschenen.

In 2014 valt de veganistische Ariana Grande al in de prijzen, wat opmerkelijk is voor iemand die nog niet zo heel lang als popzangeres aan de weg timmert, wat eens te meer bewijst wat voor een groot talent ze eigenlijk is. Ze wint verschillende MTV Awards, waaronder eentje voor Best Song, Best Pop Video en Best Female Artist. Ook sleepte ze tussen neus en lippen door nog een paar nominaties voor de Grammy Awards binnen voor Best Pop Duo/ Group Performance (voor het nummer Bang Bang) en Best Pop Vocal Album. Bij diezelfde Grammy Awards verzorgde ze ook nog eens een spectaculair optreden. Op zijn zachtst gezegd kun je wel stellen dat Ariana Grande erg hard en goed aan de weg aan het timmeren is.

Haar nieuwste single heet One Last Time , die door onder andere David Guetta werd geschreven. Ariana Grande is hard op weg om één van de grootste zangeressen van haar generatie te worden. Er staan haar nog een hoop mooie en interessante dingen te wachten, wat weer goed nieuws is voor haar fans.

Zodra er nieuwe dingen over haar te melden zijn, weet je in ieder geval dat je het hier op WinTickets.nl zal kunnen lezen.