Afrojack nieuws

Nieuws

Op 9 september werd Afrojack als Nick van der Wall in Spijkenisse geboren. Hij is een wereldberoemde DJ die momenteel op nummer 12 in de top 100 lijst van beste DJ's van de wereld staat, een prestatie van behoorlijk formaat.

In 2008 kreeg Afrojack het voor elkaar om zijn eerste top 40 hit te behalen. Het nummer waarmee hij dit bereikte heet 'Drop Down (to my dance)' en was een samenwerking met the Partysquad. Uiteraard bleef het hier niet bij, want we kregen steeds meer van Afrojack te horen. In 2010 bracht hij de single 'Take Over Control' uit. Dit was wederom een samenwerking, ditmaal met Eva Simons, en Nederlandse zangeres. Dit nummer was een zelfs nog groter succes, want het bereikte de Britse top 40. Dit was natuurlijk geweldig nieuws want als je in Engeland de top 40 weet te bereiken dan begin je echt een naam te worden.

Ook werkte Afrojack regelmatig met de wereldberoemde Franse DJ David Guetta samen. In 2011 wonnen de heren zelfs een Grammy Award voor hun remix van 'Revolver', waarvan het origineel van Madonna is.

Ook kwam er in 2011 een andere samenwerking, ditmaal met Pitbull, Ne-Yo en Nayer. Ze maakten het nummer 'Give Me Everything'. Deze track bereikt de nummer 1 positie in Nederland en bereikt zelfs meerdere landen en als klap op de vuurpijl komt hij ook in de top 10 in Amerika te staan.

Een leuk nieuwtje is dat Afrojack zijn naam aan zijn haardracht te danken heeft. Meer van dit soort nieuwswaardige dingen kun je op WinTickets.nl vinden.

Afrojack reist de hele wereld af. Hij treedt overal ter wereld op en is enorm gewild. Als je trouwens meer over zijn touragenda wilt lezen en er regelmatig updates over wilt zien, dan moet je regelmatig naar deze pagina terugkomen, zodat je helemaal bij zult blijven.