5SOS nieuws

5 Seconds Of Summer staat ook wel bekend als 5SOS.Het is een Australische poprock band die platen uitbrengt onder het label van Capitol Records. Zanger Luke Hemmings was degene die met de band begon. Begin 2011 begon hij met het posten van allerlei verschillende covers op Youtube. In die filmpjes speelde hij soms zelf gitaar en zong hij. Het duurde dan ook niet lang voordat er twee vrienden mee gingen doen, namelijk Callum Hood en Michael Clifford. Ze deden een cover van een nummer van Chris Brown, 'Next To You' en dat werd meteen meer dan 600.000 keer bekeken. Op 3 december van 2011 kwam – toen nog kennis van Michael Clifford – het laatste lid van de band erbij, de drummer Ashton Irwin. En zo was de band compleet. Wil je meer feiten en nieuws over hun samenkomen lezen, dan kun je dat op deze pagina van WinTickets.nl vinden.

Dat de covers die de heren maakten aansloegen, was natuurlijk nieuws voor verschillende platenlabels. Het ging dan ook lekker hard voor 5SOS, want in oktober van 2012 verzorgden de mannen het voorprogramma van de groep Hot Chelle Rae tijdens hun 'Whatever' World Tour. In 2014 kwam dan uiteindelijk hun internationale doorbraak. In dat jaar verzorgden 5SOS het voorprogramma van One Direction tijdens hun wereldwijde 'Take Me Home' tour. Maar de echte absolute doorbraak kwam later in 2014 want toen werd de wereldwijde single 'She Looks So Perfect' uitgebracht. Ook gingen de mannen door Europa touren en sindsdien is de band enorm geworden. Als je trouwens op de hoogte van het nieuws over al hun huidige concerten blijven dan kun je dat hier op de nieuwspagina van WinTickets.nl lezen.

Want momenteel is 5 Seconds Of Summer aan hun 'Rock Out With Your Socks Out' tournee bezig en op woensdag 20 mei van 2015 komen ze ook naar Nederland. Nieuws over de tickets voor deze show in de Ziggo Dome te Amsterdam vind je uiteraard ook op WinTickets.nl

Wil je nog meer over 5 Seconds Of Summer weten? Fun facts ov ander belangrijk nieuws over de band te weten komen? Op deze nieuwspagina kun je alle informatie met betrekking tot 5SOS vinden. En zie je niet meteen wat je zoekt? Check dan onze nieuwsarchieven, daar staat het dan ongetwijfeld tussen.