Kaarten voor Afrojack winnen!

Afrojack werd als Nick van de Wall op 9 september, 1987 te Spijkenisse geboren. Hier groeit hij dan ook op, met een groter interesse voor elektronische muziek. Hij leert Björn “Vato Gonzales” franken kennen en komt er al snel achter dat deze net zo gek op elektronische muziek is als Nick zelf. In kleine clubs, de meesten lokaal, begint hij als Diskjockey te spelen. Dit duurt echter niet bijzonder lang, want al snel krijgt hij het voor elkaar om de grotere zalen van Nederland te gaan spelen. Het is al snel duidelijk dat Nick van de Wall, oftewel Afrojack, een groot talent als DJ heeft. Zijn naam heeft hij overigens gekregen door zijn kapsel. Hij veranderde regelmatig van haardracht, waaronder ooit een Afro kapsel, waardoor zijn vrienden hem al snel Afro gingen noemen. Van deze bijnaam is dus zijn artiestennaam als DJ ontstaan.

Wil jij naar Afrojack?

Meld je hier aan:We schrijven inmiddels het jaar 2006 als DJ Afrojack met zijn eerste wapenfeit komt, namelijk de single 'In Your Face'. Maar hij gooit veel hogere ogen met de opvolger van deze single. Deze heet 'Drop Down (Do My Dance)' en Afrojack maakt deze samen met The Partysquad. Hij zal voor 'A Msterdam' nog een keer met deze heren samen gaan werken. Helaas werd dit een minder groot succes. Zijn vierde single draagt de naam 'Take Over Control'. Hij meet het samen met de nederlandse zangeres Eva Simons op. Dit nummer schopt het ver. Het nummer schopt het tot ver buiten de Nederlandse grenzen en bestormt daar vele hitlijsten, waardoor dj afrojack zijn doorbrak in de mainstream dancewereld een feit is.

"Onze" Afro jack weet van geen ophouden. In 2007 besluit de wereldberoemde DJ een eigen platenmaatschappij met de naam Wall Recordings op te richten. Bij zijn eigen label neemt hij niet alleen zijn eigen platen op, maar produceert hij ook voor verschillende andere artiesten. Sinds 2011 zitten artiesten als Style Of Eye, Apster, D-Wayne en R3had ook bij het label onder het afrojack logo. Het is duidelijk dat de DJ van meerdere markten thuis is. Hij timmert hard aan de weg om zijn carrière een uitmuntend succes te maken.

Tussen al deze enorm drukke werkzaamheden door, weet de Nederlandse DJ Afrojack vooral zijn naam te vestigen met het maken van remixes voor verschillende artiesten. Hierbij zitten vooral de grote namen als Kanye West, Lady GagaBruno Mars, Snoop Dogg en Rihanna.

In 2010 brengt Afrojack in december het album 'Lost & Found' uit. Met zijn inmiddels bijzonder indrukwekkende cv lijkt het uitbrengen van deze plaat haast een bijzaak, alsof hij het even tussendoor doet. Hij maakt ook een remix van het nummer 'Revolver' van Madonna, samen met de Franse dj David Guetta. Dit nummer hebben ze niet voor niets in de remix gegooid, want de heren winnen er een Grammy Award mee. Als deze enorme eer hem deel is gevallen, hoeft dj afrojack niet meer op aanvragen voor samenwerkingen te wachten, maar kan hij gewoon kiezen met wie hij een samenwerking aan wil gaan.

Inmiddels komen we al bij 2012 aan en DJ Afrojack wint tijdens Eurosonic Noorderslag een European Border Breakers Award (EBBA). Ook krijgt hij de eer om in hetzelfde jaar een Zilveren Harp in ontvangst te mogen nemen, een prijs die als aanmoedigingsprijs aan aanstormend talent wordt uitgereikt. Hoewel Afrojack geen aanmoediging nodig heeft, gezien zijn voorgaande prestaties, is hij uiteraard heel erg blij met deze prestigieuze prijs.

Inmiddels is Afrojack een artiest die absoluut niet meer uit de muziek scene wag te denken is. Hij is een van de beste DJ's ter wereld. DJ Afrojack is nummer 7 in de de Top 100 DJ's lijst van DJ Mag.

Verder is hij de langste Diskjockey die wij kennen,Afrojack is namelijk 207 cm lang, waarmee hij niet alleen met zijn enorme succes boven alles en iedereen uitsteekt.

In 2013 is DJ Afrojack uitgenodigd om de bel te luiden op de NASDAQ Stock Market Exchange in New York, om de markt te sluiten. Hiermee is hij de eerste DJ die deze eer toe mag komen. Daarnaast mocht hij ook in ditzelfde jaar zijn handen in cement laten vereeuwigen op de Hollywood Hall of Fame, als tweede Dj ooit. Hiermee bevestigt hij eens te meer een waar muziek icoon te zijn, die op zeer jonge leeftijd al meer bereikt heeft dan menig andere artiest.

In de lente van 2014 zal de Nederlander in Miami wederkeren als hoofd act op het Ultra Music Festival, waar hij gelijk ook aan zijn meest trouwe fans een sneak preview van zijn nieuwste album zal laten horen, welke hij in Mei uit zal brengen. Gezien zijn immense populariteit zal het einde van deze ras artiest nog lang niet in zicht zijn. Hij is pas 26 jaar oud en heeft al zo enorm veel bereikt in zijn jonge leven met zijn de lucht in schietende carrière, dit lijkt echter pas het begin te zijn. 17 Oktober 2014 zal Afrojack in het Ziggo Dome staan, waar jij al zijn trouwe Nederlandse fans ongetwijfeld weer een show zal geven waarmee het dak er zoals gewoonlijk weer vanaf gaat. Momenteel heeft hij een enorme hit met het nummer 'Turn Up The Speakers', samen met Martin Garrix, waarmee hij op 29 Augustus de nummer 1 positie op Beatport heeft gehaald, in een korte periode van 4 dagen, een ongelooflijke prestatie, welke inmiddels bij Afrojack lijken te passen. Zijn carrière zit voorlopig alleen nog maar in de lift, zodat we met zijn allen nog lang van zijn geweldige muziek kunnen blijven genieten.